ANTALYA / SERİK - Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu

Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu

Yeni Mah. Fatih Cad. No 45 Serik/ANTALYA
Vizyon
Hacı Mustafa Bankoğlu OrtaOkulunun misyon ve vizyonunu oluşturan temel değerleri; • Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Hacı Mustafa Bankoğlu OrtaOkulunun belirlediği vizyonu; • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için çalışanlarımız için ulaşım sıkıntısı olmamaktadır. Okul çevresinden uygun fiyatlarda tercihe göre ev bulma imkanı vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde olup ulaşım sıkıntısı yoktur. İl merkezine uzaklık 40 km´dir.